Cursus Reiki 1

DONDERDAG 24 AUGUSTUS 2023

Natuurlijk genezen en bewust ontspannen

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “universele levensenergie”. Alles wat leeft is opgebouwd uit deze energie. Het is de bron van leven en bewustzijn. Deze energie zorgt voor groei, bloei en herstel van imbalans.

Wat is Reiki?

Herken je dit? Je hebt hoofdpijn en je legt je hand op je hoofd. Je buik ontploft omdat je te veel hebt gegeten en je legt je hand op je buik. Je hebt je knie gestoten en je legt je hand op je knie. Dat is een onbewuste handeling. Uit onze handen is bewezen (wetenschappelijk) dat er een natuurlijk levensenergie stroomt die pijn oplost of verminderd. Dat is dus Reiki. 

Deze vorm van therapie is energetisch en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Iedereen kan de voordelen van Reiki ervaren.

Het ontvangen van Reiki brengt meer rust en ontspanning in je leven, en geeft een gevoel van veiligheid, helderheid en vertrouwen.

Na de Cursus Reiki 1 kan je bij jezelf en bij anderen Reiki toepassen.

REIKI 1

De eerste graad in Reiki is een volledig en compleet pakket. Tijdens een cursus “Reiki 1” leer je alles wat je nodig hebt om Reiki te kunnen beoefenen. Door middel van de traditionele inwijding in Reiki die bij de eerste graad hoort, leer je je opnieuw te verbinden met de bron van levensenergie, en je krijgt de kennis om je er opnieuw bewust op af te stemmen. Het stroomt door je lijf en wezen, via je hart en handen de wereld in.

REIKI ENERGIE

Met Reiki 1 kun je dus Reiki in je opnemen en ook weer doorgeven aan anderen. Wanneer we onze handen plaatsen, bij onszelf of bij een ander, begint de Reiki-energie te stromen.De eerste graad beslaat het fysieke werken met Reiki door middel van handoplegging en gerichte aandacht. Dit kan leiden tot effectieve ontspanning, een verhoogd lichaamsbewustzijn en een grotere gevoeligheid voor al wat in en om ons leeft.

REIKI CURSUS

Omdat een eerste graads Reiki-cursus een compleet geheel is, en je er prima mee aan de slag kunt voor jezelf en anderen, is het helemaal niet nodig om per se door te gaan en een cursus in de tweede graad te doen. Reiki I verrijkt je leven, en veel mensen zijn daar dankbaar voor en ervaren het als genoeg. Anderen verlangen wel naar verdere groei, verdieping en inzichten.

Reiki Vereniging Cirkel

Reiki Vereniging Cirkel

Reiki Vereniging Cirkel is de belangenvereniging voor Reiki-masters en Reiki-behandelaars in Nederland om het Reiki Usui System of Natural Healing in stand te houden in de traditie van Usui Sensei.

Investering

CURSUS REIKI 1

DATUM: DONDERDAG 24 AUGUSTUS 2023
* bij minimale deelname van 2 personen gaat de cursus door

 1 Dagdeel van 10.00-16.00 uur

+ 2 uur verdiepingsmoment.

Dit verdiepingsmoment duurt 2 uur en vindt plaats samen met de andere cursisten.

225,00
  •  

Dit is inclusief

Waar?

De Cursus Reiki 1 geef ik bij mij thuis in Poppel (Ravels) – België. Ik heet je van harte welkom. Mijn huis ligt In een rustig gebied met een prachtige bosrijke omgeving net over de grens bij Tilburg/Goirle. Ontdek de weelde van België.

Locatie

Willibrordusstraat 12
2382 Ravels (België)

Bel of mail me

Bel : + 31 6 22 980823
Email: info@wellnessretraite.com

Hope to see you soon

Liefs, Wendy van de Beurcht

Wil je meer over mij weten, klik dan op onderstaande link.

WELLNESS RETRAITE

INHOUD & PROGRAMMA

Cursus reiki 1

Reserveer nu

Retraite bij de Zenschuur

Reserveer nu

Wellness Retraite

Reserveer nu