Over Wendy

Turnen

Vanaf mijn 4e jaar ben ik gaan turnen. Turnen was mijn lust en mijn leven en ik was er ook heel goed in. Op 12 jarige leeftijd werd ik Nederlands Kampioen turnen wat natuurlijk een prachtige prestatie was. Ik heb hier geleerd wat het is om te performen, altijd doorzetten, onder druk presteren, perfectionisme, discipline. 

En nee, het was zeker niet altijd makkelijk, soms heel pittig maar ik vond het GE-WEL-DIG. Turnen gaf me een gevoel dat ik er toe deed, dat ik speciaal was.

Turnen Wendy van de Beurcht

Carrière maken , dan tel je mee

Carrière maken Wendy, dan tel je mee!!! Al 30 jaar organiseer ik evenementen voor de zakelijke markt. Een enorme verantwoordelijkheid, personeel,  moeder zijn, een relatie waar je het ook gezellig mee wil hebben etc. etc. (ik denk dat velen heel goed begrijpen hoeveel ballen we de lucht in willen houden, vooral vrouwen). Nu 30 jaar later organiseer ik nog steeds de meest fantastische evenementen voor de zakelijke markt maar nu uitsluitend op projectbasis en kies heel bewust de projecten uit die bij me passen.

Ik heb me er letterlijk in gebeten om dit vak te leren. Ik werkte zo’n 70/80 uur in de week en heb meer dan 1500 evenementen op mijn naam staan die ik georganiseerd en gecreëerd heb. 

Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik velen jaren roofbouw heb gepleegd op mijn lichaam.

Wat er al jaren aan zat te komen

De roofbouw die ik pleegde ging gepaard met slechte voeding of streng dieet, te weinig sporten, slecht slapen.

In februari 2018 ging het licht letterlijk “UIT”. Mijn lichaam zei STOP. Ik ging gestrekt, ik was OP. De jarenlange roofbouw hakte er kei hard in. Ik kreeg medicijnen om helmaal UIT te gaan en advies was om voorlopig volledig te stoppen met werken. Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan als je ondernemer bent en al 25 jaar kei hard hebt gewerkt om iets op te bouwen, je bedrijf ook nog eens afhankelijk van je is op sales-gebied, dat opgeven? Nee ik MOET door!!!! Ik heb  5 van die medicijnen geslikt. En ja; die hebben me een aantal dagen lam gelegd maar ik wilde niet aan die rotzooi. OK, ik probeerde wat minder te gaan werken maar die verantwoordelijkheid die je voelt voor het personeel – de vele investeringen en tegenslagen die we hadden gehad, ik kon niet zomaar STOPPEN, dat ging niet (althans dat dacht ik). Toch maar weer door. Ondertussen sliep ik zo’n 3 hooguit 4 uur per nacht. Ik hoef je denk ik niet meer uit te leggen dat het kaartenhuis volledig instortten. In augustus 2018 moest k noodgedwongen stoppen met mijn bedrijf en pas vanaf toen ging ik in de de rustmodus. Mijn bloedwaardes waren ontzettend slecht en mijn organen hadden er niet meer zoveel zin in. Toch besloot ik toen om dat niet met medicijnen op te lossen of beter gezegd te onderdrukken.

Natuur

De natuur werd mijn beste medicijn

Ik ben op onderzoek gegaan en kwam terecht bij een orthomoleculaire arts waarbij ik heel goed naar de voeding keek.  Het meeste baat had ik bij de natuur. De natuur werd mijn beste medicijn.

Mediteren doe ik al zo’n jaar of twaalf. Het hoort inmiddels bij mij en zou niet meer zonder kunnen of willen. En toen kwam de holistische levensstijl op mijn pad waarbij alle puzzelstukjes samenkwamen .

Ik had dit nodig!

Nu kan ik stellen dat het jaar 2018 het beste is wat me is overkomen. Op dat moment dacht ik daar natuurlijk heel anders over want het voelde ook enorm dat ik gefaald had en ik schaamde me enorm. Nu kan ik met KLEM beweren dat het voor mij een noodzakelijk jaar was om te transformeren.

Overigens na 6 maanden ben ik wel weer evenementen gaan organiseren maar in een hele andere hoedanigheid. Ik kies alleen de mooie projecten uit (zo’n 6/7 per jaar), werk met alleen maar leuke klanten en samen met mijn partner mogen we de meest prachtige events organiseren.

Ik adem evenementen en door mijn turnen heb ik geleerd om te presteren onder hoge druk, maar weet je, ik hou van die druk, dat past bij me, dan ben ik op mijn sterkst. Zolang ik die passie voor de evenementen blijf voelen zal ik dat altijd blijven doen. Prachtig om vanuit het niets “iets” te creëren.

En toch is er meer..

Deze vraag ging maar niet uit mijn systeem. Ik voelde in elke vezel van mijn lichaam dat er meer was. Nadat ik mezelf had geheeld, geheel intuïtief volgens de holistische levensstijl, kwam elke keer dat stemmetje in me op, je moet hier iets mee Wendy.

Door al mijn cursussen – coaching (ben altijd bezig om mezelf te blijven ontwikkelen) – lezen van tig boeken – podcasts luisteren e.d. kwam tijdens een prachtige wandeling in de natuur alles samen.

Balans
Over Wendy

Holistische levensstijl

Alle holistische niveaus fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel kwamen tijdens deze wandeling als een donderslag bij heldere hemel SAMEN. Daarnaast vind ik het fantastisch om anderen te helpen, te helen, te stimuleren – te motiveren en te enthousiasmeren.

Inmiddels heb ik de opleiding gevolgd als Holistisch coach / therapeut | Reiki master @Zoma-opleidingen. In 2020/2021/2022 heb ik meerdere Retraites georganiseerd wat me ongelofelijk veel bezieling en bezinning gaf om te geven en te delen met prachtige mensen. Nu ik het genoegen heb een Wellness aan huis te hebben is de passie ontstaan voor het organiseren van Wellness Retraites

Ga je mee op reis?

'Believe you can and you're halfway there'

Liefs Wendy van de Beurcht

WELLNESS RETRAITE

INHOUD & PROGRAMMA

Wellness Retraite

Reserveer nu

Retraite bij de Zenschuur

Reserveer nu

Cursus reiki 1

Reserveer nu