Reiki behandeling

Universele levensenergie

Natuurlijk genezen en bewust ontspannen

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “universele levensenergie”. Alles wat leeft is opgebouwd uit deze energie. Het is de bron van leven en bewustzijn. Deze energie zorgt voor groei, bloei en herstel van imbalans.

Wat is Reiki?

Herken je dit? Je hebt hoofdpijn en je legt je hand op je hoofd. Je buik ontploft omdat je te veel hebt gegeten en je legt je hand op je buik. Je hebt je knie gestoten en je legt je hand op je knie. Dat is een onbewuste handeling. Uit onze handen is bewezen (wetenschappelijk) dat er een natuurlijk levensenergie stroomt die pijn oplost of verminderd. Dat is dus Reiki. 

Deze vorm van therapie is energetisch en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Iedereen kan de voordelen van Reiki ervaren.

Het ontvangen van Reiki brengt meer rust en ontspanning in je leven, en geeft een gevoel van veiligheid, helderheid en vertrouwen.

Een Reiki behandeling helpt op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.

REIKI

Tijdens een ‘liggende’ Reiki-behandeling geef ik je die levensenergie door via handoplegging. Zie me als een doorgeefluik van alle energie die in het universum aanwezig is. De Reiki-energie stroomt tijdens de behandeling via verschillende handposities naar die plaatsen in je lichaam die het meeste de energie nodig heeft. 

Soms, door heftige emoties, stress of andere oorzaken, ontstaan er blokkades in het lichaam waardoor de levenskracht niet meer volledig kan doorstromen. Reiki vult tekorten aan en herstelt de balans.

BEHANDELING

Reiki werkt in op het fysieke lichaam, ook op je geest (denken) en op de emoties. Daardoor zorgt het voor lichamelijke ontspanning, innerlijke rust en een gevoel van vrede en geluk. Het is mogelijk om mij jouw klachten te vertellen, maar dat hoeft niet. Reiki gaat naar de plek waar jij het nodig hebt. Tijdens de behandeling krijgen jouw lichaam en geest energie uit het universum. Jij krijgt die energie die je nodig hebt om weer in balans te komen. Door Reiki geef jij je lichaam extra energie, waardoor jij minder stress, pijn of blokkades ervaart.

REIKI MASTER

Inmiddels beoefen ik Reiki alweer drie jaar. Op mezelf en op anderen en mag ik mezelf Reiki Master noemen. Reiki wil ik graag delen en doorgeven. Daarom ga ik binnenkort een volgende stap zetten. Namelijk het volgen van een Reiki Trainer opleiding. Hier door kan ik in de nabije toekomst anderen (jou), Reiki leren en inwijden. Zo kunnen we allemaal deze prachtige vorm van levensenergie, die zo puur is, liefdevol is en zo krachtig helend is, doorgeven en delen met elkaar. 

Tijdens de Wellness Retraite die ik organiseer zal het geven van de Reiki energie ten alle tijden een onderdeel vormen.

Reiki Vereniging Cirkel

Reiki Vereniging Cirkel

Reiki Vereniging Cirkel is de belangenvereniging voor Reiki-masters en Reiki-behandelaars in Nederland om het Reiki Usui System of Natural Healing in stand te houden in de traditie van Usui Sensei.

Investering

Reiki behandeling

1 Behandeling € 65,00
3 Behandelingen € 55,00 per behandeling

65,00
  •  

Dit is inclusief

Waar?

De Reiki behandelingen geef ik bij mij thuis in Poppel (Ravels) – België. Ik heet je van harte welkom. Mijn huis ligt In een rustig gebied met een prachtige bosrijke omgeving net over de grens bij Tilburg/Goirle. Ontdek de weelde van België.

Locatie

Willibrordusstraat 12
2382 Ravels (België)

Bel of mail me

Bel : + 31 6 22 980823
Email: info@wellnessretraite.com

wat andere zeggen..

Giel Beelen

Giel Beelen

Vond het al zo mooi om je ontmoeten en zo dankbaar dat ik iemand vond die zo van Kukuru geniet. En dan deze ervaring. Ja het is nog bijna te vroeg om het effect te omschrijven maar ik voelde me (op een gegeven moment) heel erg ontspannen. Super dank voor dit gebaar, je tijd en energie. Mooi dat je dit doet!

 

Zonnegroet en een dikke kus van mij x

Giel Beelen

Reiki ervaring

Patricia

Lieve Wendy,

Ja eigenlijk ben ik speechless!!

Wat een mooie connectie op elk vlak, ik vertelde het al maar bedankt dat jij mijn geplande zaadje weer water hebt gegeven. Dit was zo nodig.

Whis you all the best.

‘Wij zijn tijdloos’.

Patricia

DJ systeyn overload - Mike

Mike

Lieve Wendy. Bedankt voor deze ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat ik je al langer ken en kon me daarom makkelijker overgeven omdat het vertrouwd aanvoelde. De behandeling zelf was super, ik voelde in het begin weerstand die letterlijk door een zucht wind werd meegenomen. Daarna doorstroming van energie en voelde mijn hart openen. Ik voel me herboren en zacht. Super bedankt voor deze mooie ervaring.

Groetjes Mike – DJ System Overload

Hope to see you soon

Liefs, Wendy van de Beurcht

Wil je meer over mij weten, klik dan op onderstaande link.

Retraite bij de Zenschuur

Reserveer nu

Cursus reiki 1

Reserveer nu

Wellness Retraite

Reserveer nu